Κινητή συντριβή σαγονιών και εγκαταστάσεις οθόνης

May 25, 2023
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κινητή συντριβή σαγονιών και εγκαταστάσεις οθόνης

Ο κινητός συντετριμμένος σταθμός είναι ένα είδος συντριβής του εξοπλισμού που είναι εύκαμπτος και μπορεί να μεταφερθεί από μια θέση σε άλλη. Έχει ως σκοπό να αναλύσει τους διαφορετικούς τύπους βράχων και μεταλλευμάτων στα μικρότερα τεμάχια, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις διάφορες εφαρμογές όπως η οικοδόμηση και το οδικό κτήριο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κινητή συντριβή σαγονιών και εγκαταστάσεις οθόνης  0

 

Οι κινητές συντετριμμένες εγκαταστάσεις είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για τις απομονωμένες περιοχές ή τις περιοχές που απαιτούν το συχνό επανεντοπισμό. Μπορούν να μεταφερθούν σε ένα ρυμουλκό ή στις ράγες και μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα και να αφαιρεθούν όπως απαιτείται. Αυτή η ευελιξία αυξάνει την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα, επίσης μειώνοντας τα έξοδα αποστολής και τους επιτόπιους χρόνους προετοιμασιών.

 

Τα χαρακτηριστικά συστατικά κινητών συντετριμμένων εγκαταστάσεων περιλαμβάνουν τους θραυστήρες σαγονιών, τις δομένος οθόνες και τα συστήματα μεταφορέων. Οι πρώτες ύλες στη χοάνη από το φορτηγό, και μεταφέρουν έπειτα τις πρώτες ύλες στο θραυστήρα σαγονιών μέσω του τροφοδότη δόνησης για το αρχικό σπάσιμο. Οι δομένος οθόνες βοηθούν το χωριστό συντριμμένο υλικό από το μέγεθος, ενώ ένα σύστημα μεταφορέων κινεί το υλικό προς τις διάφορες θέσεις σε όλη την περιοχή.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κινητή συντριβή σαγονιών και εγκαταστάσεις οθόνης  1

 

Συμπερασματικά, οι κινητές συντετριμμένες εγκαταστάσεις είναι μια δημοφιλής επιλογή για τις διαδικασίες μεταλλείας και κατασκευής λόγω της ευελιξίας, της αποδοτικότητας και της ευκολίας μεταφοράς τους. Έχουν πολλά πλεονεκτήματα και είναι ιδανικοί για να κάνουν επιχειρήσεις στις απομακρυσμένες θέσεις ή τις περιοχές που απαιτούν το συχνό επανεντοπισμό.